Securitatea datelor

Prin completarea formularului de înscriere și a formularului de comandă sunteți de acord ca datele dumneavoastră să intre în baza de date a companiei S.C. CAFELA FACTORY S.R.L., aceasta având dreptul să colecteze și să administreze datele dumneavoastră cu caracter personal, în condițiile și cu respectarea prevederilor Legii 677/2001*.

Site-ul www.stwoodio.ro colectează date cu caracter personal, numai cu acordul voluntar al clientului, pentru facturare, pentru trimiterea de newslettere periodice, contactarea clientului pentru rezolvarea situațiilor anterior/ulterior comenzii, contactarea clientului la cererea sa voluntară.

Clientul are drept de acces, intervenție și opoziție asupra datelor personale comunicate, conform legii 677/2001*, în mod gratuit, printr-o cerere scrisă, semnată și datată.

Datele personale furnizate nu vor fi difuzate către terți, cu excepția operatorului de marketing direct al S.C. CAFELA FACTORY S.R.L. la cererea scrisă a participantului, datată și semnată, expediată la adresa Strada Carpaților, numărul 60, Brașov, Județul Brașov.

S.C. CAFELA FACTORY S.R.L. se obligă:

  • să confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  • să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date;
  • să înceteze prelucrarea datelor personale a solicitantului.

Clientul are dreptul de a solicita, o singură dată pe an, în scris, evidența modului în care datele personale ale acestora sunt prelucrate.

*Politica de securitate a datelor se va modifica pana la data de 25 Mai 2018 pentru a respecta noua lege cu privire la protecția datelor personale. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultați:

DATA PROTECTION
http://dataprotection.ro/

Updating…
  • Niciun produs în coș.